B

ZOZNÁMTE SA S NAJNOVŠÍM SORTIMENTOM NAŠICH MOTOCYKLOV

AFRICA TWIN

STE PRIPRAVENÍ PREKONÁVAŤ LIMITY?

Pretože my sme pri vytváraní nového modelu Africa Twin tie svoje prekonali.

Ste na to pripravení. Tvrdo, slobodne a mimo vyjazdených trás. Nový model CRF1100L Africa Twin, skonštruovaný bez kompromisov a na základe desiatok rokov skúseností, sa nenecháva zviazať žiadnymi pravidlami. Vyladené terénne schopnosti vám sprístupnia terén, ktorý mnohí uvidia len vo svojich snoch. Jeho dvojvalcový motor je výkonnejší po všetkých stránkach a pritom je dokonale zladený s ľahším, dravším podvozkom. Stroj je inteligentnejší vďaka 6 jazdným režimom, systémom HSTC, náklonové ABS na jazdu v zákrutách a vďaka kontrole zdvíhania predného kolesa, dotykovému displeju TFT, funkcii Apple CarPlay®, Bluetooth a tempomatu. Stroj Africa Twin chce zdolať každý limit. Skúste prekovať svoje hranice a prežite svoje vlastné skutočné dobrodružstvo.

Zistiť viac
Honda CRF1100L Africa Twin
Honda CRF1000L Africa Twin Adventure Sports

AFRICA TWIN ADVENTURE SPORTS

NASLEDUJTE SVOJE SNY

Africa Twin Adventure Sports vás zavezie, kamkoľvek budete chcieť vyraziť.

Náš nový model CRF1100L Africa Twin Adventure Sports definuje túžba objavovať. Začína na rovnakom mieste ako nový model Africa Twin, ale pridáva možnosť zvládať veľké vzdialenosti v skutočnom pohodlí. Palivová nádrž s objemom 24,8 litra umožňuje prekonať dlhé úseky medzi zastávkami a aerodynamický kryt, výškovo nastaviteľný čelný štít, nízko posadené sedadlo (tiež výškovo nastaviteľné) a vyhrievané rukoväte znamenajú, že tieto vzdialenosti zvládnete rovnako dobre ako váš motocykel. A ten vydrží naozaj veľa vďaka kľúčovým ochranným prvkom, ako veľká hliníková ochranná lišta a vložky v bočnom kryte. Snívate o veľkých veciach. My tiež. V sedle motocykla Africa Twin Adventure Sports sa naše sny stretávajú.

Zistiť viac

SH125I – NAJLEPŠÍ HNEĎ OD ZAČIATKU

Model SH125i sme vylepšili. V každom smere.

Prinášame vám najpopulárnejší európsky skúter s novým, plynulým a sviežim štýlom, doplnený o výkonnejší a úspornejší štvorventilový štvortaktný motor ESP+ spĺňajúci normu EURO5. Navyše teraz ponúka o 50 % väčší úložný priestor, vďaka čomu doň môžete uložiť integrálnu prilbu – a to nie je všetko. Model SH125i je okrem toho prvým skútrom s objemom motora 125 cm3 so systémom kontroly trakcie Honda (HSTC). Ďalej sme pridali plné LED osvetlenie, nabíjaciu zásuvku USB a mimoriadne zreteľný LCD prístrojový panel. No nebojte sa, niektoré veci sme nezmenili. Napríklad predné a zadné 16-palcové kolesá, ktoré zvyšujú stabilitu skútra, naozaj rovnú podlahu na zaistenie vášho pohodlia a uvoľnenej vzpriamenej polohy pri jazde. Vylepšovanie vecí máme v génoch. Je to náš cieľ. A model SH125i sme vylepšili v každom smere. Úprimne dúfame, že si to všimnete.

Zistiť viac
Honda SH125i
Honda CBR1000RR-R Fireblade

CBR1000RR-R FIREBLADE SP

Zachovali ste si rýchlosť pri nájazde na rovinku. Brzdili ste o meter neskôr. Presne ste trafili vrchol zákruty, vaše telo sa nakláňa ďaleko cez farebný obrubník a chránič kolena sa ľahko kĺže po trati. Predná pneumatika drží na úplnej hrane. Inštinktívne prudko pridáte plyn, pretože cítite, že sa zadná pneumatika kĺže. Presne toľko, koľko treba. Stroj s vami spolupracuje. Zoznámte sa s našou novou riadenou strelou – CBR1000RR-R Fireblade SP. S modelom vychádzajúcim zo stroja CBR1000RR-R Fireblade. Využíva radový štvorvalcový motor doplnený technológiami z MotoGP, ako hliníkový rám, výkyvné rameno a aerodynamické prvky. V prípade modelu RR-R SP sme postúpili ešte o krok ďalej. Pridali sme elektronické odpruženie Öhlins (S-EC) druhej generácie a príslušné rozhranie. A novú zostavu bŕzd Brembo. Zostavu na rýchle radenie. Toto je náš špičkový Fireblade.

Zistiť viac